Në këto ditë karantine, Monika Kryemadhi është si çdo amvisë tjetër shqiptare. Mes angazhimeve në shtëpi, kryetarja e LSI duket se ka gjetur kohë edhe të bëj pazarin. Ajo është fotografuar teksa pranë fruta perimeve ka qenë duke blerë disa hudhra. Ashtu si ajo vetë ka deklaruar në familjen e saj konsumohen shumë hudhrat.
“Një gotë qumësht i nxehtë me një lugë mjalt është shumë i mirë për të rritur sadopak imunitetin. Po gatuaj më shumë receta dibrane se sa skrapari. Dibranët i kanë me shumë kalori. Jufka nuk kam bërë sepse kanë shumë karbohidrate. Kam përdorur shumë mishin, hudhrat, qepën, fasulen, thierza që janë elementë të jetës së përditshme. Bylmetin e kam rralluar pak për shkak se nga mjekët sugjerohet për të mos ngrënë gjëra të ftohta, duke pasur pasrasysh që virusi qëndron në gjëra të fohta”, ka thene Kryemadhi.